Apartman Unikat

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

ZLATIBOR je planina koja se prostire na površini od oko 1000 km2, dužine 30 km, a širine od oko 15 km. Pruža se pravcem severozapad-jugoistok. Najviši vrh je Tornik (1496 metara). Zlatibor je pogodno mesto za odmor kako leti, tako i zimi. Poznato je kao klimatsko lečilište. Zlatibor se nalazi na severnom delu oblasti zvane Stari Vlah, granične oblasti između Raške Hercegovine i Bosne. Planinska lepotica je pre svega, mesto boravka ljudi koji tragaju za zdravljem, ali i za blagodetnim mirom zlatiborskih padina na kojima se oči odmaraju, a telo puni energijom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Apartman Unikat
ZLATIBOR
Apartman “ UNIKAT”

APARTMAN “UNIKAT” nalazi se u mirnom delu Zlatibora, na 1,5km udaljenosti od centra. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavace sobe, kupatila i  terase.  Idealan je za smestaj porodica ali i svih drugih gostiju koji zele da uzivaju u miru i lepoti “starog Zlatibora”. Opremljena je ugodna terasa za sunčanje. U objektu je dozvoljen boravak sa kućnim ljubimcima. Obezbedjen je privatni parking za goste apartmana. Na raspolaganju su sobe za nepušače. Gostima je na raspolaganju brzo prijavljivanje i odjavljivanje. Obezbedjen je internet,  objekat je pokriven Wi Fi signalom.  

CENA NAJMA APARTMANA DNEVNO: 40€/45€*
Cena oznacena * vazi za praznike: Sretenje, Uskrs, 1.maj, Novu godinu

Organizator putovanja je turistička agencija Malutas Travel, broj licence OTP 18/2022 OD 01.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Malutas Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama