Club Hotel Letoonia

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km, do je aerodrome u Bodrumu udaljen oko 220km. Nalazi se na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more, te je gradić poznat po izuzetno prijatnoj klimi i ruži vetrova te se za ovu regiju osim duge kupališne sezone vezuje i paraglajding. Ovo je jedno od najpoznatijih paraglajding destinacija Evropi. Iznad grada Fetije se nalaze ruševine koje su ostaleiza vitezova sa Rodosa. U antičko doba grad se zvao Temlesos. Grad Fetije krasi velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno stilu i planinski pejzaž u pozadini. Noćni život pruža brojne mogućnosti za zabavu, od orjentalnih do moderno uređenih barova. Ono što Fetije izdvaja od drugih primorskih mesta jeste duga peščana plaža, Nacionalni park Plava Laguna – Oludeniz. Ovo je jedna od najatraktivnijih i prirodno najbogatijih regija Turske. Oludeniz je zvanično najlepša plaža Mediterana, okružena padinama planinskog venca i šumom četinara. Duga je oko 3 km, a završava se sprudom koji je odvaja od otvorenog mora. Oludeniz je od centra Fetija udaljen 12 km, do grada se može stići lokalnim dolmušima. Na plažama gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Club hotel Letoonia zauzima poluostrvo u blizini grada Fetije i jedan je od najpoznatijih hotela u ovoj regiji. Hotelski kompleks se prostire na površini od 164000 m2, okružen je bujnim zelenilom i ima 3 privatne peščane plaže ukupne dužine oko 2 km. Na plažama se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Hotelska zgrada je renovirana 2017. godine. Od Fetija, do kojih se može stići brodićem ili taksijem, je udaljen 5 km, a od aerodroma Dalaman 50 km.

Sobe: U glavnoj zgradi Club hotel Letoonia hotela nalazi se 111 standard soba, dok je u bungalovima koji su raspoređeni po čitavom kompleksu raspoređeno 509 bungalow soba. Turistička agencija Odeon World Travel svojim gostima nudi smeštaj u standardnim sobama koje se nalaze u glavnoj zgradi ili u bungalovima. Svaka soba u glavnoj zgradi ili bungalovima ima kupatilo, fen, TV, telefon, Wi-Fi, ketler sa setom za čaj i kafu, klima uređaj, sef, mini bar (voda i sokovi prilikom dolaska), neke sobe u bungalovima nemaju balkon ili imaju francuski balkon.

Hotelski sadržaj: Zbog veličine kompleksa Club hotel Letoonia ima 3 restorana u kojima se služe glavni obroci. Osim glavnog u ponudi su i 3 a la carte restorana sa ponudom turske, azijske i mediteranske kuhinje. Lagani obroci se služe u 2 snack bara. Od dodatnih sadržaja Club hotel Letoonia ima šetalište dugo 4 km, 3 panoramska lifta – uspinjače, wi fi internet konekciju uz ograničen protok i brzinu u čitavom kompleksu, dok su uz doplatu gosima na raspolaganju usluge lekara, menjačnica, prodavnice i suvenirnica ili usluga čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Club Letoonia hotela nalaze se 1 unutrašnji bazen, 3 spoljašnja bazena sa odvojenim delom za decu, dečiji bazen sa mini toboganima i 3 tobogana koja se spuštaju u more. Ljubiteljima spa usluga na raspolaganju je Spa centar koji u svojoj ponudi ima saunu, tursko kupatilo, manikir, pedikir i različite vrste masaža. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se relaksirati u fitness centru, uz vođene treninge joge, igrajući košarku, tenis, mini golf, odbojku na plaži, pikado i bilijar. Na plaži postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Club hotel Letoonia pristupa sa posebnom pažnjom, zato im je obezbedio mini klub, mini disco, junior klub. Od zabavnih aktivnosti Club hotel Letoonia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Fetije
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Dalaman direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 10/11. dan Fetije
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan Fetije – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.