Cullinan Belek Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Beleku, na oko 3km udaljenosti od Kadriye Shopping Mall-a, oko 6km od centra Beleka, oko 36km od centra Antalije i oko 26km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel Cullinan Belek se prostire na površini 170.000m² i raspolaže sa ukupno 600 smeštajnih jedinica (superior, family, lagoon…). Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u brojnim à la carte restoranima, barovima, dnevnim i večernjim animacijama, bazenima za odrasle i decu. 

Za decu tu je kids club (4-12), teen club (13-16), igralište, animacije, dečiji restoran.

Predviđeno otvaranje hotela u junu 2022. godine.

Plaža
Hotel ima svoju 800m dugačku peščanu plažu sa 2 doka. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju dodatno.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 600 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon/terasu, kupatilo sa tušem, TV, fen, Wi-Fi, minibar, set za kafu i čaj, sef.

Superior sobe su površine oko 45m², nalaze se u glavnoj zgradi, mogu imati pogled na golf teren ili direktan na more.

Family sobe su površine oko 60-80m², nalaze se u glavnoj zgradi, imaju 1 spavaću i dnevnu sobu koje su odvojene vratima. Mogu imati pogled na baštu ili more.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera), užine, kafe, čaj, lokalna alkoholna i bezalkohlna pića. Gostima su na raspolaganju à la carte restorani: Lagoon, Hasir – turski, Pascarella – italijanski, Sapore – italijanski, Yamas – grčki, Beef Grill Club, Teppanyaki – azijski; barovi: Cordelia Lobby, Lagoon, Asian Breeze, Beef Grill Club, Pascarella, Noble Irish Pub, BeFine, Azure Pool Bar, Beach Bar, Pier Bar, Galapagos Beach Bar, Hasir Bar, Sapore Bar, Yamas Bar; poslastičarnica.

Plaća se: neki à la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, frizer, juvelirnica, butici, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel raspolaže 1 otvorenim bazenom za odrasle i decu, aqua parkom, zatvorenim bazenom za odrasle i decu. Gosti mogu uživati u celodnevnim animacijama.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, fitness centar, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: tretmani lica i tela, masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama