Delphin Palace De Luxe Collection

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija grad (Antalya) se nalazi na mediteranskoj obali Turske u istoimenom zalivu. Smatra se najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Sam grad je podeljen na dva dela, jedan moderan koga odlikuju široki bulevari, moderne građevine, dok drugi deo grada, poznat pod nazivom Kaleiči, predstavlja stari autentičan deo grada. Nalazi se u blizini luke i danas predstavlja veliku turističku znamenitost. Antalija (Antalya) je poznata po mnogobrojnim restoranima, turskim barovima, dok je sam centar grada dinamičan i pun različitih mesta za izlaske. Antalija grad poseduje tri plaže-regije, dve su peščane i zovu se Lara i Kundu, dok je treća šljunkovita i naziva se Konjalti. Lara i Kundu su najčuvenije plaže grada Antalija. Nalazi se na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada. Plaže su duge, peščana i prepoznatljive je po luksuznim hotelima i rizortima. Letovanje u Antaliji predstavlja pravi raj za porodice sa decom, jer osim luksuznih hotela sa bogatim sadržajima namenjenih deci, poseduje i velike tržne centre. Konjalti plaža se nalazi na drugoj strani grada, u pravcu Kemera. Šljunkovita je, poseduje nekoliko hotela koji imaju svoje privatne plaže, do kojih vode podzemni prolazi. Letovanje u Antaliji i sama sezona traju od početka aprila do kraja oktobra. Prijatna klima i toplo Sredozemno more su učinile da sezona kupanja traje duže od 6 meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Delphin Palace De Luxe Collection je jedan od najstarijih i najpopularnijih hotelskih kompleksa u regiji Lare. Prostire se na 40 000 m2, nalazi se na samoj peščanoj plaži, shopping zona Lare je na svega par minuta od hotela. Aerodrom se nalazi na 10 km udaljenosti a centar grada je udaljen oko 15 km.

Sobe: Delphin Palace De Luxe Collection u svom sastavu ima ukupno 555 soba podeljenih u 3 kategorije. Standardne sobe kojih ukupno ima 485 zauzimaju 28 – 32 m2, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, ketler za čaj ili kafu, klima uređaj, sef, mini bar i balkon. Mogu imati pogled na kopno, bočni ili direktan pogled na more uz doplatu. Porodične sobe su veće kvadrature, zauzimaju 45 m2 i iste su opremljenosti kao standardne.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Delphin Palace De Luxe Collection ima i 7 a la carte restorana (turski, riblji, japanski, kineski, italijanski, francuski i meksički). Kokteli i drugi osvežavajuži napici kao i razne vrste poslastica služe se u nekoliko hotelskih barova. Od dodatnih sadržaja hotel ima i servis pranja i peglanja veša, frizerski salon, zlataru, suvenirnicu, internet centar i usluge lekara na poziv.

Sport i zabava: U svom sastavu hotel Delphin Palace De Luxe Collection ima veliki kompleks spoljašnjih bazena od kojih su neki u sastavu aqua parka. Osim brojnih bazena, hotel ima spa centar koji sadrži unutrašnji bazen i nudi usluge masaže, saune, turskog kupatila, hidromasaže kao i pojedine kozmetičke tretmane. Za one koji žele da provedu aktivan odmor u sastavu hotela postoje 2 teniska terena, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, kuglana, aerobik, fitnes centar i mogućnost bavljenja sportovima na vodi. O zabavi dece brine stručan tim animatora u sklopu mini klubova.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama