Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
UslugaNoćenje sa doručkomPolupansionPun pansion
Jednokrevetna soba270032503900
Dvokrevetna soba235029003550
Trokrevetna soba235029003550
Deca do 4,99 god.GRATIS (ukoliko dele krevet sa nekim od roditelja)
Deca od 5 do 10,99 god.POPUST 50%
Cene su izražene po osobi, dnevno, na bazi izabrane usluge

Cena paket aranžmana obuhvata:
- noćenje na bazi izabrane usluge: noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion;
- boravišnu taksu;
- osiguranje;
- obilazak grada;

Cena paket aranžmana ne obuhvata:
- individualne troškove;
- Fakultativne izlete:
- obilazak SRP,,Peštersko polje”;
- obilazak SRP,,Uvac”;
- obilazak manastira Mileševa i grada Prijepolje;
- obilazak Novog Pazara;
Lokacija: Hotel Borovi se nalazi na oko 2 km od centra Sjenice za šta je potrebno nekih dvadesetak minuta lagane šetnje. Hotel Borovi je na pola sata vožnje od jezera i specijalnog rezervata prirode Uvac, koji predstavlja posebnu atrakciju u ovom kraju Srbije. Hotel Borovi nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice.To je savrmeni hotel,čija arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu.

Smeštaj: Hotel Borovi raspolaže sa 120 ležaja u jednokrevetnim,dvokrevetnim sobama i šest apartmana. Sve smeštajne jedinice su potpuno opremljene i poseduju TV, minibar, internet.

Hotel ima etno restoranom, banket salom sa 700 stolica i galerijom od 300 stolica i kongresnom salom. Kao takav idealan je za odmor, pripremu sportskih ekipa i kongresni turizam.U borovoj šumi nadomak hotela uređena je trim staza za rekreativce i aktivne sportiste, a ispred hotela sagrađeno je veštačko jezero, površine 175x20m, prosečna dubina jezera je 1,5m.

U nacionalnom restoranu između ostalog u ponudi su gastronomski specijaliteti zdrave hrane sa Pešterske visoravni, sjenički sir, sjeničko jagnje ispod sača i na žaru, teletina ispod sača, heljdopita, sjenička pita i sveža pastrmka. Hotel Borovi svojim kapacitetima i konforom su najbolji i najlepši hotel u regionu i kao takvi su nosilac razvoja turizma u Sjenici.

Pored udobnog smeštaja i gastronomskih specijaliteta, gosti u ponudi imaju i obilazak lokaliteta,koji Sjenicu i Peštersku visoravan svrstavaju Sjenicu u sam vrh novi turističkih destinacija kanjon reke ,,Uvac“ sa svojim meandrima, ledena pećina, ski centar Žari, manastir Kumanica, džamija sultan Valide, Peštersko polje, farma Caričina.

Na raspolaganju gostima za obilazak turističkih destinacija Sjenice,stoji na raspolaganju našim gostima lokalni vodić i prevoz. Autobuska stanica u Sjenici udaljena je 1,5 km. Oblast za sport i rekreaciju nalazi se na 2,5 km, a Sjeničko jezero je udaljeno 10 km.
Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2021. godine;
Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencija

SS

Organizator putovanja je turistička agencija Ski & Sun, broj licence OTP 213/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama