Hotel Diaporos

Vurvuru, Kasandra

Opis destinacije

Vurvuru je smešten na istočnoj obali Sitonije, na 120m od Soluna i 50km od Poligirosa. Od čuvenog Nikitija udaljen je svega 10-ak kilometara, a od poznatih mesta Sarti i Neos Marmaras nalazi se na gotovo istoj udaljenosti (30km). Reč je o mestu koje se proteže kilometrima duž obale. Vurvuru nije mesto za ljubitelje klasičnih grčkih obalskih sela, jer nema šetalište niti onu gužvu karakterističnu za većinu grčkih primorskih mesta. Vurvuru je samo za one koji žele odmor u pravom smislu reči, u nekom od smeštaja čija dvorišta izlaze direktno na plažu, a takvih vila i hotela ima u izobilju. Vurvuru je praktično razvijeno vikend naselje, za elitniji stalež ove grčke regije i karakteriše ga veliki broj luksuznih privatnih kuća, ali i veoma lepo uređenih vila za izdavanje sa raskošnim vrtovima i lepo uređenim dvorištima. Gradska plaža u mestu nije među najreprezentativnijima na Sitoniji (uska je i dešava se da ima trave), ali je peščana i duga, ima i plićak, pa može odlično poslužiti. Jedna od najvećih prednosti Vurvurua je blizina plaže Karidi, koja se svakako ubraja u najlepše plaže na Sitoniji, a čuvena je po svojoj tirkiznoj i čistoj vodi, te svojom atraktivnošću privlači turiste sa čitave Sitonije. Pored obale, prema unutrašnjosti, uzdiže se planina Itamos do koje postoje odlične staze za hajking. Vurvuru je poseban po tome što se u njegovoj blizini nalazi arhipelag od devet ostrva, od kojih je najveće Diaporos, pa u tom smislu nudi nešto sto nijedno drugo mesto na Sitoniji ne nudi, rentiranje čamca i odlazak do ostrva Diaporos, kupanje na plažicama na ostrvu sa tirkiznom vodom i pogled na plavu lagunu. Ovde je voda na plažicama izuzetno mirna i topla jer ih ostrva zaklanjaju od vetra i hladnih struja. U mestu postoji nekoliko marketa za snabdevanje, nekoliko picerija i restorana. Vurvuru je idealno letovalište za miran, porodični odmor zbog velikog broja kvalitetnih i luksuznih hotela i vila sa bazenima i raskošnim dvorištima koja izlaze direktno na plažu, bez prelaska ulice. S druge strane, u blizini Vurvurua se nalaze i neke od najlepših plaža na Sitoniji, ali i prelepa mesta, što ga čini odličnom bazom za obilazak Sitonije.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Diaporos je hotel sa tri zvezdice, potpuno renoviran 2012. godine, nalazi se u blizini centra Vurvurua, na samo 2-3 minuta hoda od plaže. Područje je mirno, sa bogatim prirodnim okruženjem i čistim morem, i čini odličan izbor za vaš letnji odmor. Hotel u svom sastavu ima sobe i apartmane sa dve spavaće sobe, veoma udobne i posebno dizajnirane za porodice. Sve sobe su opremljene kupatilom sa tušem ili kadom, sopstvenim balkonima ili verandama, frižiderom, klimom, TV-om, telefonom, fenom za kosu. Tu je tradicionalni restoran, roštilj, igraonice, besplatan parking, bar koji služi grčka tradicionalna jela tokom celog dana.
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama