Hotel Happy Kalkan

Kalkan, Turska

Opis destinacije

Na udaljenosti od 120 km od aerodroma u Dalamanu, smešten je očaravajući gradić Kalkan – jedno od omiljenih letovališta domaćih turista. Sa svojim poznatim plažama i morem, savršena je opcija za letnji odmor, a ukoliko ga posećujete, nemojte propustiti da obiđete i: plažu Kaputas, javnu plažu Kalkan, antički grad Xanthos, drevni grad Letoon, drevni grad Pirha, drevni grad Patara, visoravni Gombe, Morsku pećinu Güvercinlik, pećinu İnbaş, Plavu pećinu, zaliv Firnaz.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj šarmantni hotel nalazi se na uzvišenju, na samo pet minuta vožnje od Kalkana. Aerodrom u Dalamanu udaljen je 120 km. Sastoji se od 6 zasebnih zgrada i blokova sa tri sprata. Izrađen je 2001. godine.

Plaža:
Hotel je udaljen 500 metara od prve javne plaže Kalamar, gde se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju.

Sobe:
Hotel ukupno broji 48 soba i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, sef, telefon, LCD TV i balkon.

Standardne sobe mogu imati delimični pogled na predivni Kalmar zaliv ili na planinu Taurus i namenjene su za maksimum dvoje odraslih i jedno dete – imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj.

Deluxe sobe imaju veliki balkon i pogled na zaliv, namenjene su za maksimum tri osobe – imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomocćni ležaj.

Garden Suite poseduje spavaću sobu i dnevnu sobu sa pogledom na vrt, mini čajnu kuhinju, veliki balkon i nalaze se u 5. i 6. bloku. U spavaćoj sobi nalazi se dva odvojena ili jedan francuski lezaj, dok je u dnevnoj sobi sofa.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: restoran internacionalne kuhinje, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, sunčana terasa, internet kutak, bar kraj bazena i terrace bar (uz doplatu), dečije igralište, Wi-Fi (u lobiju besplatno), pikado, bilijar, stoni fudbal, stoni tenis, mogućnost iznajmljivanja bicikala, parking, room service, ostava za prtljag.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:  www.happykalkan.com

Napomena:
Jedan od restorana sa najlepšim pogledom “Sunset Kalkan” udaljen je samo 7 minuta vožnje od hotela, dok u večernjim časovima možete uživati u koktelima i muzici u prelepom u “Yacht Point Lounge & Club“ baru nedaleko od hotela. Hotel sa odličnim odnosom cene i kvaliteta – preporuka za prave hedoniste.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama