Hotel Špik

Kranjska Gora, Slovenija

  • Hotel Špik

Opis destinacije

Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Špik se nalazi u mirnom okruženju, blizu mesta Gozd Martuljek, udaljen oko 5 km od centra Kranjske Gore.

Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran, bar sa domaćim vinima, alpski kafe, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Svet vode i sauna koji se pruža na preko 250 m2 vodene površine uz to nudi finsku i biljnu saunu, kao i parno kupatilo sa različitim programima. Novosagrađeni deo hotela kategorije 4* nudi 56 soba, od toga dve hipoalegijske sobe za osobe sklone alergijama, i dva hotelska svita.

Sobe:
sobe (kategorije 4*) su sa pogledom na šumu/planinu i imaju SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, kupatilo, balkon. Sobe su moderno opremljene i stilizovane koje mogu da ugoste četvoročlane porodice, dva standardna kreveta sa mogućnošću pomoćnog ležaja - fotelja (jedno dete deli ležaj). Gosti koji borave u sobama (kategorije 4*) imaju na raspolaganju bade mantile za spa centar, dok se peškiri za bazen mogu iznajmiti na licu mesta po ceni od 1,5 eur dnevno (cena podložna promeni).

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion ili umanjenje za noćenje sa doručkom.

http://hotelspik.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama