Marbella Hotel

Agios Joanis Peristeron, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelsi kompleks Marbella se nalazi u mestu Agios Ioanis Peristeron, na istočnoj obali ostrva Krfa. Od uređene plaže hotel MarBella deli ulica ispod koje postoji podzemni prolaz. Od samog grada Krfa, hotel Marbella je udaljen 14 km.

Sobe: Luksuzan hotelski kompleks MarBella sastoji se od 5 zgrada okruženih zelenilom. Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi izdvaja standard, superior i porodične sobe.  Sve moderno dizajnirane i opremljene sobe hotela Marbella u svom sastavu imaju kupatilo, fen, SAT TV,  telefon, klima uređaj,  sef,  frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Svojom ponudom luksuzni hotel MarBella može zadovoljiti potrebe kako parova koji ovde borave tako i porodica sa decom. Hotel u svom sastavu ima osim glavnog restorana,  5 restorana od kojih 1 tradicionalno grčki, zatim italijanski, 2 a la carte restorana, od kojih je jedan pored samog mora i restoran na terasi sa koje se pruža pogled na Jonsko more.  Hotel takođe ima i 4 bara. Od ostalih sadržaja hotel Marbella ima internet centar,  konferencijsku salu,  frizerski salon i prodavnice.

Sport i zabava:  Za goste koji žele da se opuste hotel Marbella ima 3 bazena od kojih je jedan za decu. Gostima je takođe na raspolaganju fitnes i  spa centar sa saunom i raznim vrstama masaža . U okviru hotelskog kompleksa Marbella se nalaze i tereni za tenis, a za najmlađe goste u okviru hotela postoji igralište, dečiji klub i tim animatora.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama