Pine Bay Holiday Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima-dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Na kojoj god plaži da se nađete možete uživati u kristalno čistoj vodi i sportovima na vodi. Najpopularnija je Ladies beach, koja se nalazi u blizini centra, duga peščana plaža na kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i noćni klubovi. Nemojte propustiti da dočekate zalazak sunca na ovoj plaži. Downtown beach nalazi se u centru Kušadasija, uvek se možete skloniti sa plaže i uživati u šopingu. Long beach je od Kušadasija udaljena oko 6 km, dugačka je 20 km, na njoj se nalazi aquapark. Pored navedenih svakako vredi posetiti Love beach, Kustur plažu, Diamond/Gold plažu, Siver sand beach, Paradise, Tusan… i plaže u okviru nacionalnog parka. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju, voda je idealna za ronjenje, borova šuma pruža potrebnu haladovinu, a brojne uvale i zalivi mir i tišinu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Pine Bay Holiday Resort se nalazi u mirnom okruženju, na privatnoj plaži, okružen zelenilom. Od centra Kušadasija udaljen je 6 km, dok je od aerodroma u Bodrumu udaljen je 130 km.

Sobe: Hotel Pine Bay Holiday poseduje ukupno 655 smeštajnih jedinica. Svaka soba je modernog dizajna i ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon,klima uredjaj, sef, mini bar i balkon.  U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se club, standard i superior sobe.

Hotelski sadržaj: Pine Bay Holiday Resort hotel u svom sadržaju ima 3 restorana, unutrašnji, spoljašnji i glavni restoran kapaciteta od 1400 mesta. Pored restorana poseduje i 9 barova koji u toku dana i večeri služe razne vrste poslastica, kafe, osvežavajućih napitaka i koktela. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje market, butik, prodavnice, uslugu pranja i peglanja veša, usluge lekara na upit i frizerski salon.

Sport i zabava: U svom sastavu hotel  Pine Bay Holiday Resort ima 3 spoljašnja i 1 unutrašnji bazen, 4 bazena namenjena najmlađima kao i bazen koji se nalazi u sklopu Aqua parka. Od dodatnih sadržaja hotel ima i spa centar ( saunu, tursko i parno kupatilo), dok se ostali tretmani i masaže dodatno naplaćuju. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu da uživaju baveći se sportovima poput tenisa, stonog tenisa, mini fudbala, košasrke i odbojke na pesku, aerobikom, a u ponudi je i fitness centar. Najmlađima je namenjen mini klub sa stručnim animatorima, a u ponudi je i game room.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan  Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan  Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama