Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
PRIMIRJE U KOMŠILUKU-  NEUM – fakultativno PELJEŠAC, KORČULA, MAKARSKA
TERMIN: 09/13.11.2023.

CENA ARANZMANA: 135 eur – hotel Marea 4+*

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
- 2 polupansiona u hotelu Marea 4+* u Neumu ( zatvoren bazen, đakuzi, sauna, tropski tuš, relax soba, fitnes centar u ceni)
- boravisnu taksu 
- vodjstvo puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- fakultativni izlet PELJEŠAC poseta vinariji sa degustacijom) – KORČULA - 45 e ; deca, do 8god – 35 e
- fakultativni izlet  MAKARSKA – 25 e ; deca, do 8god – 15 e 
- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 522.00
- ostale ne pomenute usluge

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom, za ovo putovanje potreban je pasos koji vazi jos minimum 3 meseca od povratka sa putovanja. ..Kalkulacija je pravljena na bazi minimum 40 putnika po autobusu. U slucaju manje prijavljenih, krajnji rok za otkaz putovanja je 5 dana pred put.

1. DAN 
09.11.23.– Polazak iz Kragujevca  u 23.30 h . Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Nocna voznja kroz Bosnu sa usputnim pauzama za odmor. 

2. DAN 
10.11.2023.–Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Slobodno vreme na Baščaršiji.Fakultativni izlet do Vrela Bosne. Nastavak putovanja dolinom Neretve, preko Stolca do Neuma. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

3. DAN 
11.11.2023.–Dorucak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet PELJEŠAC – KORČULA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja novim pelješkim mostom. U vožnji Pelješcem uživaćemo u prelepim pogledima na stara primorska mesta, male uvale i vinograde.. Kod Orebića, ukrcavanje na brod i vožnja do ostrva Korčula. Sa lokalnim vodičem obićićemo stari grad a nakon toga slobodno vreme za šetanje uskim uličicama rodnog grada Marka Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum uz svraćanje u jednu od najpoznatijih vinarija, gde ćemo moći da probamo i kupimo čuvena vina sa ovih prostora.). Večera. Nocenje.

4. DAN 
01.05.2023.–Dorucak .Odjava iz soba.Slobodan dan ili odlazak na fakultartivni izlet MAKARSKA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja pored Baćinskih jezera i čuvenih dalmatinskih letovališta. Nakon Gradca, Drvenika, ...stižemo do Makarske. Slobodno vreme za šetnju. U popodnevnim časovima povratak u Neum po ostatak grupe). Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. DAN 
02.05.2023. - Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima.
Marea Hotel & Spa je nov hotel sa 4+* sa impresivnim panoramskim pogledom na more, u kojem gosti mogu da uživaju u moderno opremljenim sobama ili u baru u foajeu uz omiljeni koktel i ukusnu hranu. U cijenu uključeno: WIFI Internet, korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena,spa centra (jacuzzi, parna sauna, bio-Finska sauna, tropski tuš, soba za opuštanje), fitness,soba za zabavu (bilijar i stolni tenis)

Organizator putovanja je turistička agencija Malutas Travel, broj licence OTP 18/2022 OD 01.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Malutas Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama