Simantro Beach Hotel

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u severozapadnom delu poluostrva Kasandra, u živopisnom predelu Sani. Nalazi se 10km od Nea Fokee i 70km od Soluna.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži koja je poznata po kristalno čistom i plitkom moru i nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 2 restorana, taverna na plaži, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, 2 dečija bazena, dečije igralište, mini market, tereni za tenis, fudbal, stoni tenis, aerobik, ronilački centar, sportovi na vodu, diskoteka, servis za pranje veša (uz doplatu), menjačnica, usluga rent a car, parking, wellness i spa, 9 konferencijskih sala.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 15 odvojenih zgrada i podeljene u dva bloka: blok A sa pogledom na more, sobe imaju jacuzzi i blok B sa pogledom na šumu. Sve sobe sadrže terasu/balkon, kupatilo, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, sef, mini frižider, mini bar, direktnu telefonsku liniju. Standardna soba: površine oko 25m2, francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj, sa pogledom ka moru ili bašti hotela. Namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe. Suite sa direktnim pogledom na plažu: površine oko 50m2, sa odvojenim dnevnim boravkom (sa pomoćnim ležajem) i spavaćom sobom (francuski ležaj ili dva standardna ležaja), namenjen za smeštaj 2 do 5 osoba. Suite sa pogledom na planinu: površine oko 50m2, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, idealan za porodice sa decom. Namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion (doručak-večera) ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).


PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT  

Kontakt:
www.simantrobeach.gr

Napomena:
Hotel Simantro Beach je deo lanca G-hotels. Namenjen je za sve koji žele odmor u prijatnom ambijentu, mirnom okruženju i kupanje u kristalno čistom moru. Preporučuje se porodicama sa decom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama