Sofija

izlet, Bugarska

već od 2500RSD

Opis destinacije

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period ga je obogatio brojnim tragovima koji danas upotpunjuju njegov izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti.<br /> <br />

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
JEDNODNEVNI IZLET 
SOFIJA
Termin: 28.05.2022. godine

CENA ARANŽMANA: 2.500,00
 
Cena aranžmana uključuje:
- Autobuski prevoz na relacijama prema programu,
- Usluge pratioca grupe za vreme izleta
- Troskove organizacije i vodjstva puta
 
Cena aranžmana ne uključuje:
- Individualne troškove putnika.
- Medjunarodno putno osiguranje 
Polazak iz Kragujevca  u 03h. Vožnja do Sofije sa zadržavanjima na graničnim prelazima i motelima radi pauze. Po dolasku u Sofiju odlazak na panoramsko razgledanje grada: Crkva Svete Nedelje, Crkva Svete Sofije i hram Aleksandra Nevskog, Ruska crkva, Rotonda, ulice Vitoška i Pirotska... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak do najvećeg tržnog centra na Balkanu "THE MALL", slobodno vreme za shopping. Nakon obilaska tržnog centra polazak za Kragujevac. Dolazak u Kragujevac u kasnim večernjim satima.


Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.