Themis Beach Hotel

, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju. Idealno je mesto za odmor

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Themis se može  pohvaliti sa izuzetnom lokacijom na peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u more, a lociaran je u letovalištu Kokini Hani koje je mnogim putnicima prvi izbor zbog blizine glavnog grada Heraklion (13km). Hotel je udaljen od aerodroma 10 km. Može se pohvaliti  najlepšim pogledom na Kritsko more u ovoj regiji.

Plaža:
Predivna peščana plaza  nalazi se ispred samog hotela. Nekoliko koraka od regije oko bazena goste deli od plaže. More je kristalno čisto i svake godine se ovaj deo plaže nagrađuje plavom zastavicom za kvalitet i čistoću.  Suncobrani i ležaljke na plaži se doplaćuju, dok su pored bazena besplatni.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja gostima su na raspolaganju: 24h recepcija, otvoreni restoran sa predivnim pogledom na more, bar, wi-fi konekcija u javnom delu hotela, teretana, TV sala, lift, bazen za odrasle i decu, deo za zabavu i igru (uz doplatu): stoni tenis, video igre, bilijar, teniski  i košarkaški teren, odbojka na plaži, vodeni sportovi (uz doplatu). Mnoštvo sadržaja za decu: otvoreno dečje igralište, klub za decu od 5-10 god, tematske večeri za decu i odrasle, prodavnica, parking.

Sobe:
Hotel poseduje 157 soba koje su vrlo komforne i elegantno opremljene. Gostima su na raspolaganju standardne sobe sa pogledom na more i baštu. Sve sobe u hotelu sadrže: kupatilo sa tušem, fen, telefon, mini frižider, sef uz doplatu, individualni klima uređaj, SAT TV, balkon. Sobe su opremljene sa francuskom ležajem ili dva odvojena i sofom koja se razvlači u krevet za treću osobu ili dete. Krevetac za bebe je dostupan besplatno, uz obaveznu najavu prilikom rezervacije.

Usluga:
Polupansion ili sve uključeno ("all inclusive"). Obroci doručak, ručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
Gosti se mole da se pridržavaju "dress koda" u vreme večere čime se ne preporučuje dolazak u restoran u odeći za plažu.


Kontakt

www.themisbeach.gr

Napomena:
Odlična lokacija sa predivnim pogledom na kristalno Kritsko more. Odlična povezanost sa gradom Heraklion.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama