Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanja:
07.10.2022.

CENA: 100€ po osobi

Aranžman obuhvata: 
- prevoz autobusom turističke klase (TV,klima)
- 2 noćenja sa doručkom u hotelu Nar 4* u Trebinju 
- razgledanje gradova u pratnji stručnog vodiča (Trebinje, Herceg Novi, Kotor)
- troškove organizacije i vođstva puta

Aranžman ne obuhvata:
- Ulaznice za kulturno-istorijske spomenike (plaćaju se na licu mesta)
- Međunarodno zdravstveno osiguranje,
- Individualne troškove

Doplata za 1/1 sobu je 50%.
1.dan 07.10.     Polazak iz Niša u kasnim večernjim satima  sa dogovorenog mesta.Vožnja preko Kruševca, Čačka, Užica, Višegrada, Foče, Tjentišta (gde ćemo napraviti pauzu za obilazak čuvenog memorijalnog kompleksa) sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.dan 08.10. Dolazak u Trebinje. Smeštaj u hotel. Kraći odmor za osveženje od puta nakon čega krećemo u obilazak   Trebinja sa lokalnim vodičem; šetnja ulicama starog grada Kastela okruženog gradskim  zidinama, zatim  ..."Trg Pesnika" gde su platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada,gradska pijaca po ugledu na one svetske, do podneva je pijaca koja se onda čisti i postaje prostrani za park za šetnju i opuštanje , zatim pogled na park Jovana Dučića sa Preobraženjskom crkvom. Nakon obilaska povratak u hotel.  Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 09.10. –Trebinje
Nakon doručka idemo do izletišta – vidikovca  Crkvine, gde se nalazi  Hercegovačka Gračanica, verna kopija manastira Gračanica sa Kosova, u kojoj su sahranjeni posmrtni ostaci pesnika Jovana Dučića i gde ćete od našeg vodiča čiti i jednu divnu legendu o žutim ružama… . Sa ovog vidikovca se pruža prelep pogled na ceo grad, planinu Leotar, reku Trebišnjicu i stari kameni Arslanagića most iz XVI veka. Silazimo u grad i nastavljamo vožnju do manastira Tvrdoš iz XVI veka, gde je živeo čuveni vladika Atanasije, a u manstiru je karijeru započeo vladika Grigorije, obilazak manastira, stare vinarije, slobodno vreme možete iskorititi da u suvenirnici kupite pored tradicionalnih suvenira neka od najboljih hercegovačkih vina . Nakon obilska manastira, vraćamo se u Trebinje i ostavljamo Vam dovoljno slobodnog vremena da uživate u čarima ovog predivnog grada (šetnja pored Trebišnjice, kup u najpoznatijoj poslastičarnici u gradu, degustacija sira iz mješine uz neko od čuvenih hercegovačkih vina …) Noćenje.

4.dan 10.10. – Trebinje – Herceg Novi – Kotor - Niš
Doručak. Napuštanje hotela Polazak za Herceg Novi, grad sunca, cveća, karnevala i skala Po dolasku obilazak starog grada, šetnja starim, kaldrmisanim uličicama uz pogled na kule i tvrđavu. Nakon slobodnog vremena za osveženje i ručak krećemo prema Kotoru. Vožnja jednim od najlepših zaliva na svetu. Bokokotorskim zalivom preko Risna i Perasta dolazimo u jedan od najlepših starih gradova na jadranskoj obali, Kotor. Obilazak Starog grada koji je pod zaštitom UNESCO-a, šetnja unutar starih zidina, osveženje u nekom od prelepih kafića na starim gradskim trgovima.Slobodno vreme za uživanje u prelepoj atmosferi grada. U dogovoreno vreme, u večernjim časovima polazak za Niš.

5 dan 11.10 … –Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima (vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).

- akontacija od 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre početka putovanja u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

NiT

Organizator putovanja je turistička agencija Niturs, broj licence OTP 171/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Niturs. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama