Xperience Kiroseiz Premier

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Udaljen svega 10 km od aerodroma, Xperience Kiroseiz Premier nalazi se između poznatih turističkih regija Naama Bay i Sharks Bay (oko 6km od Naama Bay-a i oko 10km od Sharks Bay-a). Ova dva centra poznata su po brojnim sadržajima poput restorana, barova, diskoteka, suvenirnica i slično.

Plaža:
Besplatni šatl bus prevozi goste hotela do dve privatne plaže. Vožnja traje petnestak minuta. Jedna plaža je koralna, dok je druga peščana.

Hotelski sadržaji:
Nekoliko bazena i akva park, fitness centar i mogućnosti masaže (uz doplatu), mogućnosti za bilijar, tenis i stoni tenis (uz dolatu), odbojku, nekoliko barova, bar na plaži, glavni restoran, nekoliko a la cart restorana italijnaske, azijske i indijske kuhinje (uz doplatu), dečji klub, dečje igralište i bioskop, internet kafe, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:
Sobe su namenjene za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece – francuski krevet ili dva odvojena kreveta, treći ležaj je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve sobe imaju klima uređaj, mini-bar, SAT TV, pribor za kuvanje kafe ili čaja, balkon ili terasu, sef, Wi-Fi (uz doplatu).

Usluga:
All inclusive. Obroci se sluće po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
https://www.xperience-hotels.com

Napomena:
Lokacija, ali i brojni sadržaji za decu preporučuju ovaj hotel svim ljubiteljima mirnog, porodičnog odmora.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama